Sykkeldesign utstilling

Tegninger fra sykkel workshop

Utstillingen var 12. august 2015 — 15. august 2015

Etter workshopen vil arbeidet blir hengt opp som en utstilling på Galleri Nord-Norge. Utstillings åpningen vil være samme dagen som workshopen kl 19:00. Til utstillingsåpningen kommer alle de offisielle deltakere til Arctic Race of Norway (ca 300 personer). Er vi heldig får vi også besøk av Thor Hushovd.

Illustrert bilde av sykkel.


NODA SYKKELDESIGN WORKSHOP FOR UNGDOM MELLOM 14-18

KL.11-15.

12.AUGUST – 12.AUGUST 2015

Er du mellom 14 og 18 år og litt interessert i sykkel og design? Eller har du tenkt på hvordan din drømmesykkel ser ut?

På vår workshop om sykkeldesign, i forbindelse med Arctic Race of Norway i Harstad i august i år, har du mulighet til å designe din egen sykkel. Fra idé til tegning. Til å hjelpe oss har vi fått tak i den prisvinnende sykkeldesigneren Tomas Brødreskift, som har designet sykler for Hard Rocx.

Alle som deltar på workshopen vil være med i trekningen om å vinne en sykkel fra Sykkel & Motor AS Harstad (til en verdi av 7000kr). Det er kun plass til 25 stk på workshopen, så her er det første mann til mølla.

Etter workshopen vil arbeidet blir hengt opp som en utstilling på Galleri Nord-Norge. Utstillings åpningen vil være samme dagen som workshopen kl 19:00. Til utstillingsåpningen kommer alle de offisielle deltakere til Arctic Race of Norway (ca 300 personer).

Vi håper at dette virker interessant, og at du har lyst til å komme!

Samarbeidspartenre: Galleri NordNorge, Harstad Kommune, Arctic Race of Norway, Ungdommenes hus
Sponsorer: Sykkel & Motor AS, Sparebank 1 Nord-Norge Harstad